مطالبه وجه چک ثبت نشده

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مبالغی از طریق واریز بحساب و دستی به شخصی پرداخت کردم که بابت مساعده بوده تا ایشان برای ما بار بفرستن و ما کمیسیون یا کارمزد فروش کم کنیم ولی بار رو به سقف مبالغ پرداختی نرسوندن
و حدود 37 تومن به ما بدهکار هستن که پرداخت نمیکنند
یک چک صیادی دادن به مبلغ 25 تومن که ثبت نشده و گواهی عدم ثبت از بانک دریافت کردیم
باتوجه به اینکه قانون چک های ثبت نشده به نفع دارنده نیست
لطفا برای کل این مبالغ و چک و نحوه شکایت عنوان شکایت راهنمایی کنید
آیا اگر روی چک هیچ اقدامی نکنم و فقط برای مبالغی که بحساب ایشان ریختم دادخواست مطالبه وجه بدهم بهتر است؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بسته به اوضاع و احوال چک ثبت نشده به عنوان سند مدنی قابل استناد است. نسبت به مابقی مبالغ نیز میتوان به استناد رسیدهای عادی اقدام نمود.