انتقال قطعی و رسمی اسناد

دسته بندی : اسناد و املاک | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال 93پدربزرگم ملکی به نامم کرد او سال 97فوت شد پنج ماه قبل فوت ملکو به نام خودش کرد و الان نمیدونم باید چیکار کنم صندو مدرکم دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر 93 انتقال قطعی دادند برای انتقال 97 باید شما تنفیذ میکردید و اگر نکردید اثر نداره اگر جزییات دیگه ای هست برای مشاوره تماس بگیرید بهتر بهره مند بشید