سوال در خصوص صدور اجراییه و طرح اعسار ظرف ۳۰ روز

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یه ابلاغیه اجرایی آمده واسم تاریخ 1/15 منم اعسار گذاشتم رو اجرایی که ندارم بدهی رو بدم هنوز وقت اجرایی که سی روز تمام نشده ،تاریخ جلسه اعسار هم ابلاغ شده واسم 4روز دیگه ،چه جوری امروز ابلاغیه آمده پرونده شما به اجرا مدنی واصل شد ممنون راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی پرونده به اجرای احکام مدنی ارسال شده ولی چون طرف مهلت 30 روز اقدام به ثبت دادخواست اعسار نموده اید تا زمان مشخص شدن نتیجه اعسار برگ جلب شما صادر نمی شود ولی این امر مانع سایر اقدامات اجرایی نخواهد بود .