در مورد صحت معاملات عقد بیع اتومبیل

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،من قولنامه یک ماشین نوشتم که تو متن قولنامه نوشته بود در صورت عدم حضور هر یک از طرفین در محضر باید 5میلیون تومان به ازای هر روز خسارت به طرف مقابلش بپردازد،توی راه محضر من به مشکل خوردم و اس ام اس دادم که نمیتونم ماشینو بخرم و پولم جور نشده آیا اون بند شامل من میشه؟ میتونه از من شکایت کنه؟ با اینکه اس ام اس کنسل شدن معامله رو بهش دادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اصل لزوم معاملات حکم میکنه بله مگر اینکه توافق کنید عقد اقاله بشه