در مورد گواهی بکارت و الزام محکمه جهت احراز باکرگی

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم خواهرم نامزد بوده امروز بصورت توافقی با پسره جدا شدن قاضی از پسره پرسیده دختره یا رابطه داشتین قاضیه گفته باشه چند روز دیگه حکم میدم میگم الان لازمه خواهرم بره پزشک قانونی یا قاضی تو حکم می‌نویسه ک بره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود برای صدور حکم مقتضی قاضی باید احراز بکنه باکره یا غیر باکره هست اینکه چرا نفرستاده همون موقع احتمالا قبول کرده و نیازی ندیده ولی در پرونده های مشابه همان روز برای پزشک قانی نامه میدن که برن گواهی باکرگی بیارن