الزام به تنظیم سند رسمی انتقال

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.یه خونه از مسکن مهرسال99در پرند خریداری کردم،اما مدارک جز مبایعه نامه و سفته فروشنده بقیه خونه یکی از اقوام گذاشته بودم بعد از مدتی شخصی مدارک که خونه اقوام ب امانت بود دزدید برد ب املاکی زیر قیمت فروخت.الان 4سال هست ما ب دنبال شکایت در دادگاه هستیم ن املاکی مدارک من رو میده برم خونه رو تحویل بگیرم و ن شخص دزد زیر بار پس دادن پول ب املاکی می‌ره که مدارک من رو بدن .تورو خدا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت داشتن مبایعه نامه می توانید الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید .در صورت تمایل مدارک و نوع ا قدام خود ر از طریق درخواستهای حقوقی سایت ارسال تا برایتان بررسی نمایم