مطالبه خسارت افت قیمت خودرو

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده پارسال تصادفی داشتم که باعث خسارت شدید به ماشینم شد
طرف مقابل به صورت صدر درصد مقصر شناخته شده و ملزم به پرداخت مبلغ افت قیمت شده از طرفی چون سقف تعهد مالی ایشون برای من توسط بیمه پرداخت شده مبلغ افت قیمت رو باید خودش پرداخت کنه
دادگاه به عنوان رای نهایی ابلاغیه ای رو ارسال کرده که فرد مقصر رو محکوم و موظف به پرداخت افت قیمت کرده و همچنین پرونده رو مختومه اعلام کردن در حالی که پولی ب بنده داده نشده
سوالم از حضورتون اینه که دوباره ابلاغیه ای ارسال میکنن برای حضور و اعلام نتیجه ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما باید وقتی حکم قطعی شد به اجرای احکام مراجعه و پرونده ی اجرایی تشکیل دهید.