در مورد حضانت و سرپرستی اطفال

دسته بندی : خانواده | حضانت
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید دوستی دارم دوتا دختر 15ساله9ساله داره قصد داره طلاق بگیره چون شوهرش معتاده و زندگیشون خیلی تنش ودرگیری دارن سوالش اینه نمیخواد بچه هاشو به همسرش بسپاره ایا اون صلاحیت داره بچه هاشو ازش بگیره؟خیلی نگران بچه‌ها شه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شخصی که 15 ساله است اگر رشد ایشان احراز شود تصمیم او برای برگزیدن والدین مهم است ولی 9 ساله حضانت با پدر است مگر عدم صلاحیت ایشان احراز شود