اعسار از مهریه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | اعسار
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. در رابطه با خانمی که از طریق عسر و حرج طلاقش گرفته و باکره بوده و مهریش هنوز پابرجاست و راضی نمیشه به یه مبلغی که بگیره و بقیه مهریشو ببخشه و بره چه باید کرد؟دانشجو هستم و هیچ درآمدی ندارم.ایا اگه نامه ای به قوه قضائیه یا رهبری بنویسم گشایشی در کارم اتفاق میفته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید دعوای اعسار از مهریه را به دادگاه خلانواده محل اقامت زوجه تقدیم کنید .