آیا راهکار فانونی در این خصوص وجوددارد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، منشی مطب به صورت تمام وقت بیمه شده بود اما روزانه 4 ساعت کار می‌کردند و ساعت کاری مطب در تامین اجتماعی نیز 4 ساعت در روز ثبت شده است (ساعت 9 تا 13) . قرارداد مکتوب نیز وجود ندارد. منشی شکایت کرده است و درخواست سنوات و اختلاف حقوق دستمزد به صورت تمام وقت کرده است. آیا راهی برای اثبات نیمه وقت کار کردن وی، و پرداخت نیمه وقت سنوات و عدم پرداخت اختلاف حقوق دستمزد وجود دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید دفتر ی ویا کارت ورود وخروج ثبت شده باشد یا اینکه استشهادیه تنظیم کنید که ساعات کاری دفتر از فلان ساعت تا فلان بوده.