برای دفاع از شکایت مطروحه چه اقدامی باید بکنم

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب زنم دوساله رفته واسباب اثاثیه ام بدون اجازه من برده وبعد از دوسال شکایت کرده وبرج 3 بایدبرم شورای حل اختلاف چکار باید کنم ممنون میشم بگید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر محترم دعاوی خانواده متشکل از چند دعواست که هر نوع دفاع خاص خود را مطلبد لذا سوال خود را با جزئیات بیشتر مطرح بفرمایید یا با گزینه درخواست مشاوره تلفنی سوال خود را مطرح بفرمایید