ایا امکان دریافت مهریه وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شوهر من فوت شده چیزی بنام خودش نیس
راهی هس که من بتونم مهریمو بگیرم.خونه ای که مادرش در آن زندگی میکنه بنام نادرست و پدرش هم فوت شده

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ مهریه و دیون صرفا بر ذمه زوج هست یعنی همسرتان و وراث ایشان هیچ تکلیفی بر پرداخت مهریه از اموال خود ندارنداگر همسرتان فوت شده و ترکه ای ندارد از طرفی سهم الارثی هم برای ایشان نیست متاسفانه مطالبه مهریه ب نتیجه ای نخواهد رسید موید باشید