اجراییه گرفتن برای سفته ضمانتی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من به یه سالن بابت ضمانت سفته دادم الان داره اذیت میکنه پول زور از من میخواد میگه اگه ندی میزارم اجرا سفته هاتو ایا میتونه؟
من پشت سفته ها نوشتم فقط واسه ضمانت در سالن زیبایی خانوم … حتی شماره سریال سفته رو هم توی قرارداد نوشتم که این سفته فقط مال ضمانت هست ایا میتونه اجرا بزاره ؟
از کسی هم پرسیدم که اینجوریه گفتن اگه مدیر سالن زیبایی از پرسنل سفته بگیره جریمه میشه درسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام گرفتنش غیر قانونی نیست اما وقتی برای ضمانت میگیرن بابت حسن انجام کار ابتدا باید عدم تعهد یا اقدام شما برخلاف قرارداد را اثبات کنند که بتونن اجرا بذارن همینطوری اقدام کنن توجیه قانونی نداره