چگونگی توافق در خصوص مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من و همسرم یک خونه و ماشین باهم خریدیم از ابتدا کل این خونه و ماشین رو به نام من سند زدن حالا بعد از چندسال با ایشون به مشکل خوردیم اگر بخوام 50 عدد سکه از مهریه ام رو در قبال سه دنگ خونه و سه دنگ ماشین ببخشم میتونم دستنوشته محضری بگیرم؟ با توجه به این که سه دنگ خونه و سه دنگ ماشین مبلغش یک میلیارد و دویست هست ولی این 50 سکه نزدیک به دو میلیارد میشه چطور دستنوشته رو تنظیم کنیم که دیگه همسرم بعدا نتونه ادعایی درمورد خونه و ماشین داشته باشه؟ و باقی مانده ی مهریه رو در صورت طلاق میتونم بگیرم؟ لازم به ذکر هست که عقد ما به صورت صیغه ی 99 ساله هست که دو سال پیش انجام شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که بخواهبد این کار را انجام بدهید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید وبه ومجب اقرار ناما که سردفتر تنظیم می کند مهریه خود را در قبال سه دانگ منزل وماشین ببخشید.