درخواست ترک کار موقت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من تو یه شرکت خصوصی 3 ساله که مشغول به کار هستم و این اولین تجربه کاریمه
مهلت آخرین قراردادی که امضا کردم تا پایان فروردین ماه هست.
من میخواستم به دلایل حاشیه‌ای که تو شرکت هست، از شرکت بیام بیرون و دیگه قراردادم رو تمدید نکنم (هنوز قراردادهای جدید حاضر نشده و تو اردیبهشت قراره بدستمون برسه)
علاوه بر اون من قصد مهاجرت هم دارم و مدیرم در جریان این موضوع بود که من در هرصورت میخوام از شرکت برم ولی تاریخش مشخص نبود
پنجشنبه که آخرین روزی کاری هست، تو پایان ساعت اداری قصد دارم یه ایمیل بزنم و تازه تو اون ایمیل مدیرم رو مطلع کنم که من قطع همکاری کردم و از شنبه دیگه نمیخوام برم شرکت
توی قراردادمون هم چیزی با این عنوان ذکر شده بود که "همکار قبل از خاتمه قرارداد، تصمیم به استعفا و ترک همکاری داشته باشد، تعهد مینماید 30 روز قبل از آن شرکت را کتبا از قصد خود مطلع کند"
سوالم اینه که من با وجود اینکه قراردادم تموم میشه و دیگه نمیخوام برم شرکت و مدیرم رو همون روز آخری که هستم میخوام مطلع کنم، باعث دردسرم میشه؟ و چه مشکلاتی ممکنه بعدش برام پیش بیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بعد از پایان قرارداد می توانید از محل کار خود خارج شوید ولی پیشنهاد میگردد مراتب اعلام و ختم کار صورت پذیرد