آیا امکان مطالبه مهریه وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من20 سال است ازدواج کردم شوهرم در دورا نقد به خاطر نعوذ من را بار دار کرده است وبه من تهمت رابطه نامشروع زده است ایشان معتاد به تریاک سیگار ومشروبات الکلی است در صورتی که من اصلا از دست بد دهنی ایشان در امان نیستم در چه صورت من می‌توانم بعد ازاینکه دی ان ای انجام بدهیم میتوانم مهریه خود رامطالبه کنم 4ماه پیش هم به خاطر تهمت از ایشان شکایت کردم ولی با تهدید ودادن تعهد من از شکایتم صرف نظر کردم لطفا مرا راهنمایی کنید وهیچ رابطه جنسی موفق هم نداشته است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بله امکان مطالبه مهریه وجوددارد ومیتوانید مهریه خودرا از طریق اجرای ثبت مطالبه نمایید.