درخواست طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر.شکایت ترک انفاق کردم از همسرم و رای صادر شده به یکسال حبس.میخواستم بدونم قبل اینکه پرونده بره اجرای احکام و به حبس کشیده بشه خودم میتونم اقدام دیگری بکنم با این رای تا به طلاق برسم؟در ضمن همسرم هیچکدوم از جلسات دادگاه رو شرکت نکرده و ثنا هم نداره.مسکن هم نداره.در منزل مادرشه.منم با دخترم منزل مادرم.یه دختر 9ساله داریم که اهمیتی هم بهش نمیده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به دادنامه کیفری و‌اینکه ایشان منزلی برای سکونت ندارد با دو‌شاهد که به‌موارد فوق شهادت دهند شما میتوانید درخواست طلاق دهید