مطالبه نفقه و اجرت المثل

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . 9 ماه پیش همسرم وسایل من را بیرون ریخت و من را از خونه بیرون کرد.. زنگ زدم پلیس اومد و یک گواهی نوشت که پسر ِ همسرم منا راه نداده و قفل عوض شده بوده و.. به وساطت یکی از فامیل این چند ماه شوهرم ماهی 2500 بهم نفقه میداد . ولی خوب من نه خونه داشتم نه مخارجم میشد. . با توجه به شرایطم که معلولیت جسمی حرکتی شدید هستم. که البته در خانه ی ایشون اینطور شدم ولی مدرک برای آسیب هاش ندارم فقط تاریخ صدور کارت معلولیت نشون میده کاردانی دارم. . نویسنده هستم و کارمند علوم پزشکی. سطح زندگیم متوسط بوده. میخواستم بهم بگید چجوری درخواست نفقه بدم که حداکثر میزان را برام مشخص کنند . شوهرم کارمند بازنشسته و حقوقش فک کنم حدود 18 میلیون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ثبت دادخواست مطالبه نفقه کنید و در جلسه رسیدگی این مستندات ثبت شده در خصوص بیرون کردن شما رو توسط همسرتون به قاضی نشون بدید و مدارک پزشکی هم میتونه تاثیر گذار باشه چرا که وظیفه ایشون پرداخت مخارج پزشکی هم هست.موفق باشید خانم انشاالله نتیجه بگیرید در ضمن مهریه هم مطالبه کنید حتما