آیا از سهم مادربزرگم ارث میبریم

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تقسیم نامه ای با حضور وراث پدربزرگم پس از فوت ایشان در سال 1390 برای املاک مرحوم بین وراث تحریر شد.این تقسیم نامه بر اساس قرعه کشی و تقسیم عادلانه انجام شد و صورت جلسه بصورت تایپ شده با نقشه کشی دقیق تحریر گردید.پدر من در سال 1393 فوت شدن و در سال 1400 ورثه ای به خاطر طمع تقسیم نامه را قبول نکرد.بنده با ارایه دادخواست برای تنفیذ امضا اقدام نمودم و دادگاه بدوی و تجدید نظر رای قطعی بر صحت و اجرا تقسیم نامه دادند پدر من قبل از مادربزرگم فوت کردند
زمانی که تقسیم نامه نوشته شده یک بندکوتاه قید شده خانه روستایی و یک زمین زراعی تعلق گرفت به مادربزرگم تا زمانی که زنده است در جلسه وراث بخاطر امرار معاش مادر بزرگم پول کشت گندم آن را بخاطر اینکه مادربزرگ به کسی محتاج نباشد نوشتند و نیت مادی و معنوی جمله این بوده پس از فوت پدر م تمام وراث اعم از مادربزرگم در دفترخانه وکالت دادند چیزی از اموال پدرم نمی خواهند اعم از حقوق بازنشستگی الان بعد 2 سال است همان ورثه میگوید ما زمین زراعی و خانه را به مادرمان دادیم و شما سهمی نداری.از 3 عمو 2عمو حاضر به شهادت اند که منظور جمله عایدات بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، اگر آن خانه روستایی و زمین به عنوان یک هشتم سهم مادربزرگ به ایشان واگذار شده شما سهمی از آن نمیبرید لیکن اگر از سهم همه ورثه به ایشان داده شده است شما میتوانید سهم پدر را از این دو مورد مطالبه کنید.