حضانت فرزندان پس از فوت پدر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما دوخواهر 4ساله و 2ساله بودیم که پدرمان فوت شد.بنا با رای دادگاه سرپرستی و قیومیت ما به مادرمان رسید.در همان زمان قیومیت خانه پدری فروخته شد وسهم الارث ما به حساب مادری واریز شد که ازاین بابت شاهد داریم .ما درزمان حیات مادر شرم داریم از شکایت ولی زبانی مطرح کردیم که ایشان گفتند در ازای ارث شمارا بزرگ کردم باهمان پول مادر منزلی با نام خودشان خریدند البته مادر شاغل هم بودن ما دوخواهروبرادر ناتنی هم داریم که در صورت خدای نکرده فوت مادر ارث می‌برند آیا حق شکایت برای ما محفوظ است یا آن سهم پدری ما ازبین رفته است ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم تا زمانی که مادر در قید حیات است باید سهم خود را مطالبه کنید.حضانت و نگهداری شما پس از فوت پدر ،وظیفه ی مادر بوده است .