نحوه پرداخت نفقه توسط پدر

دسته بندی : خانواده | نفقه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 2 ساله که جدا شدم و یک پسر چهارساله دارم که با خودم زندگی میکنه در طول مدت پدرش هیچ گونه هزینه ای پرداخت نکرده تا دی ماه 1402 که ازشون بابت نفقه شکایت کردم و براشون ماهانه 1.400.000 تعیین کردن که موظف به پرداخت شدن ولی فقط یک ماه پرداخت کرد و میگه ندارم از کار رسمیشون استعفا دادن و تمامی تراکنش هاشون با کارت مادرشون انجام میشه تا بتئنن عدم استطاعت مالی بگیرن از دادگاه الان من چه اقدامی باید انجام بدم که هرماه موظف بشه به پرداخت ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود به مرجعی که محکومیت یافته مراجعه اجرای احکام درخواست اجرای حکم نماید