آیا امکان ترک کار بدون اطلاع امکان پذیر است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من از تاریخ 1 دی سال 1402 به استخدام شرکتی دراومدم قراردادم 3 ماهه بوده و تا 29 اسفند بود از فروردین با من قرارداد جدید نبستند و امروز در تاریخ 1403/01/29 اعلام کردند که شرکت مایل به همکاری با شما نیست من شیفت شب کار میکنم و وقتی حق و حقوق شیفت شبم رو طلب کردم گفتن سال پیش که گذشت اما امسال و 3 ماهی یک مبلغی حدود 2 الی 3 تومن که مشخص نیست در نظر می‌گیریم من 15 روز در ماه کار میکنم 10 شب 12 ساعته و 5 روز 12 ساعته ، مرخصی نداریم و متوجه شدن من دنبال حق و حقوقم هستند به من گفتند مایل به همکاری نیستن در حال حاضر به من گفتن باید تا 1 خرداد بیای و مجدد من شب شیفت دارم و قرار نیست حق و حقوق شب کاری یا تعطیل کاری رو بهم بدن میتونم بدون اینکه بهشون اطلاع بدم سر کار نرم و از لحاظ قانونی چه کاری میتونم انجام بدم که به نفع من بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که ترک کارنمایید مزایای پایان کار وسنوات به شما تعلق نمی گیرد وطبق قانون کارگر حداقل باید یکماه قبل تر مراتب استعفاء خود را اطلاع دهد.