برای نصب انشعابات تعیین نمیکنم و نمیدونم کی وصل بشه

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر .ما در سال 99 یه خونه خریدم بدون اشتراک ک فروشنده گفتن تاریخی برای نصب انشعابات تعیین نمیکنم و نمیدونم کی وصل بشه ما از اون موقع از همسایه انشعابات گرفتیم ولی الان چند ماهه قط کردن و ماهیچی نداریم و ما برای هر اشتراک 10 ملیون نگه داشتیم ینی جمعا 30 ملیون .حتی پشت قولنامه نوشته ک هیچ تاریخی تایین نمیکنم برای نصب انشعاب.الان فروشنده میگه ب من باید 150 ملیون بدین تا وصل کنم در حالی ک 30 تومن باید بدیم میگه ضرر کردم .پس ما چیکار کنیم الان حق با کیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در این خصوص به نظر می توانید قانونا الزام فروشنده را به تحویل کامل مبیع و توابع آن نمایید و انجام تعهدات را از وی بخواهید ... در صورت نیازبه مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید