دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود10ماه پیش موتور سیکلت از یک فروشگاه خریدم..پولش رو هم تمام و کمال پرداخت کردم..ازشون قولنامه گرفتم..بعد از کلی امروز و فردا کردن تازه ب من میگن ک بیاین بهتون سند موقت بدم..میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟..می‌خوام ازشون شکایت کنم..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وی مطرح نمایید.