مطالبه مابه التفاوت دستمزد کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از اسفند 98 در یک گلخانه به عنوان کارگر ساده به صورت تمام وقت و با بیمه تامین اجتماعی مشغول هستم
الان کارفرما اخراجم کرده.مورد سوالم این هستش که کارفرما از روز اول مبلغی که به بیمه و اداره کار اظهار کرده از حقوقی که به من داده بیشتره مثلاً سال 1402 دریافتی من 5میلیون بوده ولی چیزی که به بیمه گفته و ثبت شده 7400میلیون
این رو هم باید بگم هیچ قرارداد کتبی هم فی مابین من و کارفرما نیست
آیا میتونم این ما به تفاوت رو مطالبه قانونی بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر دستمزدی که کارفرما به شما پرداخت کرده کمتر از حداقل دستمزد باشد مطالبه مابه التفاوت ممکن است. در صورت بالاتر بودن دستمزد اعلامی به بیمه نسبت به حداقل دستمزد؛ قید دستمزد در لیست می تواند اماره بر میزان بیشتر دستمزد شما باشد.