وضعیت حقوقی فروش فروش منابع طبیعی

دسته بندی : حقوقی | املاک
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده زمین کشاورزی ای خریدم و طبق شناخت از طرف مقابل و سوال و جواب و قبل معامله بهم گفتن که این زمین جزو منابع طبیعی نیست (متاسفانه استعلامی نگرفتم) ولی حالا که مشغول به کار شدم منابع طبیعی جلوی کارم رو گرفته و میگه این زمین جزو منابع طبیعیه .
با توجه به این‌که داخل قولنامه شرط عدم وجود مدعی حقیقی و حقوقی قید شده و وجه رو پرداخت کردم ، برای فسخ قولنامه و پس گرفتن پولم چه کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اظهار نظر در این زمینه نیاز به مطالعه و بررسی قرارداد و مدارک مربوط به ملک است و بسته به شرایط ممکن است باطل؛ غیرنافذ یا قابل فسخ باشد.