ایا باید نفقه زن را پرداخت نماید؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام وقتی مردی درخواست طلاق به دادگاه میدهد و هنوز با همسر خود در یک خانه زندگی میکند و همه مخارج زندگی را پرداخت میکند تا زمانیکه طلاق جاری شود آیا باید مبلغی را به عنوان نفغه به زن پرداخت کند یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در طلاق یکطرفه ب درخواست مرد که همان طلاق رجعی هست نفقه خانم حتی در ایام عده نیز میبایست پرداخت شود و نفقه صرفا محدود ب تامین مسکن نیست که مخارج اولیه و تامین نیازهای شخصی زوجه را نیز شامل میشود بنابر این پاسخ مثبت هست و مرد تا زمان پایان عده و اتمام رابطه زوجیت در قبال مخارج خانم تکلیف دارد موید باشید