نحوه اقدام برای درخواست طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با همسرم مشکل داریم خانواده و اطرافیانشون خیلی تو زندگی من دخالت می کنن حتی در مورد مسائل تماما شخصی و معذرت می خوام جنسی من با خانواده و برادراشون صحبت کردن الان پدرشون اومده خونه من میگه وسایل جمع کنید شما باید بیایید روستا با ما زندگی کنید بدون اطلاع قبلی و مشورت با من.حتی من قبل از ازدواج بهشون گفتم نمی تونم روستا زندگی کنم و شما کشاورزی دارید .ایشون هم موافقت کردن که من شما رو اصلا اونجا نمی برم چون خودمم نمی تونم اونجا زندگی کنمالان بهانه زیاد آوردن ولی درکل می خوان درخواست طلاق بدن و من خانواده ام مشکلی با این قضییه نداریم فقط در رابطه با سامانه ثبت ثنا به من پیام دادن که ثبت نام کنم ولی کارت ملی من پیش ایشون بوده الان انکار می کنه که نیست به نحوی یعنی گم شده بدون کارت ملی می تونم ثبت کنمو اگر کمی طول بکشه ثبت نام من برای من مشکلی پیش میاد به ضرر من هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باشناسنامه خود به دفترخدمات قضایی مراجعه کنید ولی قبل از آن به دفترخدمات ارتباطی مراجعه کنید وبرای کارت ملی المثنی اقدام نمایید.