نحوه دریافت نفقه فرزندان از پدر

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه سوال داشتم من از پدر بچه ها پنج سال پیش جدا شدم وبچه ها مدرسه دولتی میرفتن امسال بچه ها رو پدرشون برده مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کرده ولی بچه ها بامن زندگی میکنن حالا بچه ها ازتحصیل افتادن چون مدرسه میگه تا پول ندن نمیتونن بیان مدرسه وپدرشون بابت ضمانت سفته گذاشته مدرسه وما دسترسی به محل زندگی پدرشون نداریم منم ندارم 60 ملیون بدم چی کار میتونم بکنم بچه ها ازتحصیل نیفتن کلاس دهم دوقلو هستن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام یا مدرسه باید روی سفته ها اقدام بکند یا شما دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدر دو قلو ها مطرح کنید .