واگذاری مال بخشیده شده

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر
من پدرم چند سالی هست فوت کرده و ما تمامی اموال رو زدیم به نام مادرم، ایا مادرم میتونه در زمان حیاتش یکی از این اموالی که داره رو به نام یکی از فرزندان بزنه؟ یا باید رضایت همه ی فرزندان باشه؟ سال های بعد میتونن ادعایی داشته باشند؟
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قانونا مادر حق هر گونه واگذاری دارد البته بسته به نوع سند واگذاری شما ( هبه - صلح - فروش و..... ) نیز دارد اما شرعا حکم مسلئه می تواند متفاوت باشد