وکالت دادن به وکیل برای پیگیری پرونده

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
من ساکن شهرستان در جنوب کشور هستم و از یک آژانس تهران شکایت کرده ام. امروز دیدم که ابلاغیه جلسه دادرسی برای 4 اردیبهشت آمده و من چون دو بچه کوچک دارم نمی توانم در این تاریخ تهران باشم ولی هفته بعد از اون برای ماموریت کاری تهران هستم. آیا امکان دارد که از طریق سامانه ثنا درخواست برای تغییر زمان جلسه دادرسی بدهم؟
مادر من در تهران زندگی می کند، آیا امکان دارد که من از شهر خودم بتوانم به مادرم وکالت بدهم که ایشون بجای من در دادگاه شرکت کنند؟
متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر فقط میتونید به یک وکیل دادگستری وکالت بدید طبق قانون اشخاص عادی نمیتونن به جای کسی شکایت کنن. امکان تغییر جلسه هم نیست. اگر تصمیم به وکیل گرفتن داشتید میتونید تماس بگیرید