تقاضای توقیف یک چهارم حقوق زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

پرداخت مهریه حسب حکم صادره و اعسار از پرداخت یکجا هر 8 ماه یک سکه محکوم شدم و در دادنامه طلاق صادره شرایط مهریه را نوشتن هر 8 ماه. یک سکه حالا خانم به جهت ترس از درخواست تعدیل رفته اجرای احکام درخواست کرده یک چهارم حقوقم توقیف بشه.و دریافت حقوقم را مختل کرده آیا تغییر در مفاد دادنامه تخلف انتظامی نیست

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام خیر این مورد از موارد تخلفانتظامی نیست و زوجه می تواند تقاضای توقیف یک چهارم حقوق زوج را بنماید