آگاهی از شرایط دریافت وام ازدواج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
سوالم درمورد وام ازدواج هستش میخاستم بپرسم میخام وام ازدواج بگیرم هربانکی هم که میریم میگن باید یک یا دوتا ضامن باید بیاری که کارمند دولت باشن حتما. ماهم هیچ کسیو نداریم که کارمند دولت باشه و بیاد ضامن بشه میخاستم بپرسم راه دیگری هست که بتونم وام ازدواج رو بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وفت بخیر شرایط دریافت وام ازدواج توسط بانک ها تعیین می شود که همه به شیوه یکسان عمل می کنند.