آیا امکان چنین کاری وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام...شوهر هیچ کدوم از قانون 12گانه در عقدنامه را ندارد...معتاد نیست.وضع مالی خوب..خونه و ماشین هم دارد..مهریه را هم میده..میخواد ازدواج مجدد بکنه البته با تمکین نکردن خانم و برگه ازدواج مجدد از دادگاه....اما میخواد زن اول را به هیچ وجه طلاق نده آیا میشه....حتی تا 10سال..آیا امکانش هست که زن را طلاق نده؟؟؟شما فکر کن چون زن تمکین نکرده میخواد اذیتش کنه طلاقش نده تا19سال آیا میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که مرد مجوز ازدواج مجدد را دریافت کرده باشد شما میتوانید به همین استناد درخواست طلاق از طرف خود مطرح نمایید. حهت آگاهی از جزییات طرح دعوا تماس بگیرید