جبران خسارات ناشی از حین کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام..درسال 1401 در حین کار دچار اسیب دیدگی شد از ناحیه ران پای چپ شدم..بعد 2 سال مشکل در راه رفتن دارم و لنگش پا دارم..دکتر معالج و پزشک قانونی گفتن دیگه خوب نمیشی..رفتم واسه از کار افتادگی کمیسیون پزشکی زیر66 درصد واسم زد..اعتراض زدم که قبول نکردن..3 سوال داشتم.
1..میشه از کمیسیون پزشکی به دادگاه شکایت کرد؟
2...میشه از شرکت بخاطر نقص عضو شکایت کرد..؟؟ 2 سال پیش شکایت کردم‌واسه حادثه 200 میلیون بیشتر بهم نداد..هنوز پول بحسابم نیومد..
3..شرکتی که کار میکردم اصفهان بود..من خونمون شوش استان خوزستان...اگه میخام از شرکت شکایت کنم میتونم تو شهر شوش که هستم شکایت کنم یا باید برم اصفهان؟؟
شرکت گفت شکایت نکن بهت پول میدم ولی هیچ پولی بهم نداد گفت بیمه حوادث‌هستی..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که شرکت دراصفهان بوده باید با ارائه دلایل ومدارک در اصفهان طرح دعوا صورت گیرد.