سلام و احترام سوله صنعتی را به یک نفر به مدت 13 سال هست اجاره داده ایم

دسته بندی : حقوقی | املاک
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
سوله صنعتی را به یک نفر به مدت 13 سال هست اجاره داده ایم . امسال می‌خواستیم مستاجر را عوض کنیم و لی به اسرار مستاجر دوباره می‌خواهیم قرارداد ببندیم و خودش گفت من امضا میکنم که هیچ گونه ادعایی نسبت به سرقفلی و کسب و پیشه ندارم. آیا با این متن میشه ای امتیاز را از مستاجر سلب کرد. من جایی خوندم که کسب وپیشه قابل سلب و ساقط کردن نیست.
با تشکر از شما
مستاجر حق کسب و پیشه و سرقفلی را از خود سلب و ساقط می‌نماید و هیچ گونه ادعایی در این خصوص از اولین قرارداد تا کنون نخواهد داشت.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی با عنایت به اینکه قرارداد اجاره شما بعد از سال 76 بسته شده پس به نظر مشمول قانون سال 56 نمی باشد و حق کسب و پیشه با حصول شرایطی تعلق نمیگیرد ولی در خصوص سرقفلی اگر مبلغی را به عنوان سرقفلی پرداخت ننموده باشد این حق را هم به نظر به ایشان تعلق نمیگرد این موضوع در قرار داد قید و اقرار و به امضا و اثر انگشت ایشان و شهود برسد .موفق باشید