امکان طلاق از سوی زوجه در صورت فقدان هرگونه دلیل مبنی بر طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من آقا هستم و هیچ گونه از شرایط 12گانه عقدنامه را ندارم...پول و ماشین و خونه هم دارم...خانمم تمکین نمیکنه.معتاد نیستم...کیفری ندارم..حتی الان که خونه مادرش هست..نفقه را پرداخت میکنم..چون فعلا حکم تمکین صادر نشده...همه چیزم اوکی هست.مهریه اش را یکجا یا قسطی میدم .و هیچ مشکلی ندارم..سوال..آیا با نامه ازدواج مجدد از دادگاه که زن بگیرم.میتونم خانم اول را اذیت کنم طلاقش ندم تا 10سال یا بیشتر....فقط می‌خوام طلاقش ندم چون تمکین نمیکنه منم اذیتش کنم....تا چند سال میتونم یا اصلا نمیتونم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام همانطور که مستحضرید طلاق از اختیارات زوج می باشد و لیکن زوجه برای طلاق می بایست ادله ای که شرایط طلاق را برای محکمه اثبات نماید ارائه دهد مانند عسر و حرج ، عدم پرداخت نفقه به مدت 6 ماه ، داشتن وکالت در طلاق ، اعتیاد زوجه و سایر موارد مصرح در بندهای 12 گانه عقدنامه بنابراین چنانچه زوجه ادله محکمه پسندی برای طلاق به دادگاه ارائه ندهد امکان صدور رای طلاق وجود ندارد و زوج می تواند همسر خود را طلاق ندهد