ارث تقسیم آن بین ورثه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من یه زن مطعلقه هستم پدر ومادرم 4ماه پیش فوت کردن..قبل ازفوتشون برادرم وخانمش فوت کردن پدرم دیعه برادرموگرفت وبرای بچهای برادرم منزلی خریداری کردن .الان که پدرم درقیدحیاط نیستن.وپدربزرگ ومادربزرگ مادری بچهای برادرم گیر دادن سندخونه روبه اسم اونابزنم ایامیسه منزل روازدستم بیرون بیارن چون سندب اسم پدرم هست وقیم بچها هم الان مادربزرگ مادری بچهاشده..لطفارلهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر برادر شما قبل پدر شما فوت نموده از پدر شما ارث نمی‌برد ولی اگر اقدامی خواستید انجام دهید از باب رابطه عمو و برادر زاده میتوانید انجام دهید