صدور سفته و تاریخ صدور آن

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. سؤال من در مورد سفته: يه نفر قراربود بابت معامله اى به من سفته بده ، من خودم اين سفته ها رو از بانك ملى واسش تهيه كردم و دادم كه بنويسه تاريخ و مبلغو و.. (حالا سؤالم اينه سفته رو يكهفته پيش يعنى همين فروردين ماه 1403 همين ماه تازه گرفتم ولى تاريخ صدورش يعنى نوشتنش رو دادم دى ماه 1402 بزنه ولى تاريخ پرداختش خرداد ماه سال 1403 زده… الان سؤالم اينه آيا سفته الان خريدارى شده ولى تاريخ صدورش رو دى ماه 1402 زديم مشكلى نداره؟ سفته باطل نميشه؟(لطفأ اينو جواب بدين)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خدمت کاربر محترم. خیر از نظر قانونی اصولا باعث ابطال سفته نمی گردد.