حضانت فرزندان زیر ۷ سال

دسته بندی : خانواده | حضانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من شوهرم 2 ساله بیکاره یه بچه 2 ساله هم دارم سرکار نمیره همش خرجی ما رو پدرشوهرم و پدرم میدن هیچ کاری نمیکنه تا حرف میزنم میگه برو خونه بابات بچه واسه منه یا یه جا میگه نمیرم بچه رو برمیداره میگه نمیای نیادمن اگه بخوام جدا شم میتونه بچه رو ازم بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حضانت فرزندتون تا 7 سالگی با شماست و بعدش هم با پدرش البته در شرایطی خاص به اجازه دادگاه میتونید بعد از 7 سالگی هم با شما باشه