واسطه گر متهم به کلاهبرداری

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام راجع ب اتهام کلاهبرداری سوال داشتم
برای کسی خرید کردم از کارت خودش پولو نزده منم واسطه بودم جنسو تحویل دادم حالا ب جرم کلاهبرداری شکایت کرده از من

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود دوست عزیز واسطه گری در صورتی که هردوطرف معامله در جریان این موضوع باشند که شما واسطه گر هستید هیچ منع قانونی ندارد با استناد به شهادت شهود روی همین موضوع مامور بدید که شما صرفا واسطه گر بودید و وظیفه ی خود را هم به اتمام رسانده اید و ایشان هم در جریان واسطه گری شما بوده است