چطور می تونم مهریه رو به اجرا بذارم و مانع از خروجش بشم؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من عقد دائم کردم در محضر اما همسرم شناسنامه ها را از دفتر دار گرفت و دیگه تحویل نداد و عقدمون ثبت سیستم نشده فقط تو خود محضر ثبت شده با امضا من و همسرم و شاهدین عقد.
الان همسرم منکر عقد دائم شده و می خواد از کشور خارج بشه. چطور می تونم مهریه رو به اجرا بذارم و مانع از خروجش بشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود دفتر ازدواج موطف است درسیستم ثبت کند بعد از آن نامه بگیرید برای اجرای ثبت ومتنوع الخروج نماید اگر ثبت نکرد از طریق کانون سردفترداران پیگیر شوید