حضانت دختر یکساله با کیست

دسته بندی : خانواده | حضانت
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یه دختر یک ساله دارم شوهرم وقتی دعوامون میشه اگ‌من هم توی دعوا عصبانی شم یا داد بزنم جلو چشم بچم‌حتی وقتی بچه تو‌بغلمه منو میزنه جوری ک تا صبح از درد نمیتونم بخوابم از طرفی شغلی ندارم ک درامد داشته باشم وضع مالی پدرم خوبه اما همسرم بخاطر اینکه نمیخوام پیش پدرم ببرم بچمو حضانت بچه رو نمیده بهم من چطوری میتونم حضانت بچه رو کامل بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر وتا سن بلوغ با پدر بعد از آن خودش انتخاب می‌کند نزد چه کسی باشد در صورت صرب وجرح شکایت کیفری مطرح نماید