اعتراض به رای دادگاه و‌نقض ان

دسته بندی : حقوقی | املاک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت وکلای محترم.
یک زمین ارثی از پدر پدربزرگمان به فرزندانش رسیده که یک خواهر برادر بودند.خواهر سهمش را گرفته و برادر هم هم چنین.حال که خواهر برادر فوت کردند و چندین سال گذشته فرزندان خواهر مدعی هستند که بخشی از زمینها متعلق به پدرشان بوده و ارثیه پدریشان است.هیچ مدرکی هم برای اثبات ندارند و حتی پدرشان اهل آن منطقه نبوده و فوت هم کرده است.بعد چند سال دو نفر را به دروغ به عنوان شاهد اوردند و دادگاه حق را به آنها داده.چکاری باید انجام دهیم که رای دادگاه را برگردانیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اول‌بفرمایید رای قطعی شده یا خیر دوم‌باید دید شهود چه چیزی شهادت داده اند که دادگاه به نفع آنها رای داده است سوم‌شنا چگونه میتوانید دروغ بودن شهادت را اثبات نمایید زمین دارای سند رسمی است یا خیر خواسته و حکم دادگاه چه بوده است بعد از پاسخ این سوالات میتوان وارد مرحله بررسی ابعاد موضوع شد