قرارداد مدت معین یا موقت استخدامی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود
بنده شاغل در وزارت نفت
از سال 91تا 1401 تحت عنوان قرارادی مدت موقت کار میکردیم. سپس طی ازمون و مصاحبه درون سازمانی به نیروی قراردادی معین تبدیل شدیم که روی سمت سازمانی قرار گرفتیم( سمت مربوط به نیروهای رسمی).و تقریبا همانند رسمیها حقوق و مزایا میگیریم.ولی بیمه تامین اجتماعی. قرارداد ما رو همچنان مانند دوره موقت یکساله میبندن درصورتی کار ما تخصصی و پیوسته و پروژهای درازمدتی هست. در متن قرارداد هم‌نوشته نیروی مدت موقت( مدت معین).
سوال من اینه ایا نباید ما قراردادی کار معین باشیم نه مدت معین؟ و اینکه چون کار ما دائمی و مستمره نباید قرارداد چندساله بسته شود؟
در قوانین اداری نفت به صراحت هم‌نوشته انواع نیروی قراردادی: یا مدت موقت یا کار معین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عنوان قرارداد مهم نیست مفاد قرارداد ملاک است که باید شرایط قرارداد مدت معین با کارگر مشخص باشد و تمام حقوق و مزایای قانون کار در آن درج و تعیین شده باشد