درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در مورد طلاق توافقی سوال داشتم
با توجه به اینکه حق طلاق با من هست و به صورت محضری مهریه خود را بخشیدم و حق پسرم که 15 ساله هست را گرفتم الان باید برای طلاق از کجا شروع کنم و آیا نیاز به مشاور رفتن هم هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میبایست خودتون ثبت دادخواست کنید و اگر میخواید همسرتون کلا در جلسات هم نباشه از جانبش وکیل میگیرید بعد جلسات مشاوره الزامیه و باید چند جلسه تشریف ببرید و بعد جلسه دادگاه اصلی این روند رسیدگی شماست اگر برای ثبت دادخواست هم کمک خواستید میتونید تماس بگیرید موفق باشید