آیا امکان درخواست طلاق از سوی زن وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر من خیلی بد دهن و زندانی اعتیاد داره الان طوری شده ک دخترام ارامش ندارن و بسیار بدبین هست و رفتارش طوریه ک انگار برده هستیم ما
منم اقدام ب طلاق کردم میگه طلاق نمیده الان من چکاری انجام بدم ک ب نتیجه برسم واقعا این وضع خیلی برام سخته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که اعتیاد به مواد مخدر دارد واین امر باعث اختلال در زندگی تان گردیده از موارد عسروحرج محسوب می شود وشما میتوانید به استناد آن درخواست طلاق مطرح نمایید.