مطالبه مهربه از پدرشوهر

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام آیا بخشی از ملکی که از طرف پدر شوهر به عنوان مهریه له عروس داده شده البته فقط در یک برگه دست نویس ثبت شده و پدر شوهر هم در قید حیات نیست در سند ازدواج و سند ملک که بعد از وقوع عقد صادر شده ثبت نشده است قابل مطالبه است ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر ارجمند. اگر ذیل برگه ی دست نویس امضای پدرشوهر ثبت شده باشد و در دادگاه بتوانید آن را اثبات نمایید بله. ولی در هر حال برای پاسخ دقیق تر به سوال شما، نیاز به مطالعه ی دست نویس و مستندات می باشد.