عدم حضور زوجه در موضوع طلاق توافقی؟

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر وخسته نباشید.ببخشید خواستم بپرسم که اگه از طرف دادگاه حکم طلاق توافقی صدار شدولی در جلسه دادگاه زوجه حضور پیدا نکند دادگاه چه تصمیمی میگیرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ اول از همه توجه داشته باشید که در طلاق توافقی در هر مرحله از رسیدگی تا جاری شدن صیغه طلاق امکان انصراف زوج یا زوجه از طلاق وجود داشته و در اینصورت طلاق کان لم یکن خواهد شد صرف عدم حضور زوجه مشکلی ایجاد نمیکند اگر زوجه مراتب اراده خود مبنی بر،طلاق را توسط وکیل یا لایحه ارسالی اعلام دارد لیکن اگر منظور این هست که زوجه حتی پس از صدور رای طلاق در مرحله اجرای صیغه از توافق منصرف شود مبحث دیگری هست. موید باشید