نحوه اقدام قضایی با وکالت مدنی

دسته بندی : حقوقی | وکالت
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید پدر من یک اپارتمان دارد ک سری یک واحد ب تمام فرزندان خود داده ک بطور موقت در ان زندگی کنن الان من وکالت تام از پدرم دارم ک امور این اپارتمان را بدست بگیرم و یکی از فرزندانش را از ان جا بیرون کنم چگونه میتوانم این کار رو بکنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه صرفا افرادی می تواند وکالت از افراد در دادگاه نمایند که پروانه وکالت دادگستری را داشته باشند باید از طریق وکلای دادگستری اقدام کنید در صورتی که در وکالتنامه شما حق طرح دعوا و انعقاد اخذ وکیل دادگستری داده شده باشد .